De beste kant van Sanitairreiniging

Sanitairreiniger betreffende bacterie- culturen die voor stankafbraak zorgen. De aangename parfumering zorgt een langdurige frisse lucht. Dit middel is onwerkzaam in combinatie betreffende chloor.

Bestemd vanwege vele toepassingen. Maak de helft aangaande de doek vochtig met water en reinig dit oppervlak.

Perfect voor desinfectie in combinatie betreffende een Desinfectie foamspray 2036094. Toepassen biociden veilig. Lees vóór toepassing in het begin dit etiket en de productinformatie.

Sinds 1990 verricht schoonmaakbedrijf SOC Facilitair bv facilitaire services in de meeste uitgebreide uiterlijk met bedrijven, VvE’s, beheerders, institutionele beleggers etc.

Meteen raadgeving Aarzel ook niet teneinde aanraking met ons op te nemen. Wij mogen u dan ook alles vertellen aan dit assortiment, prijzen, levertijden en de opties teneinde monsters op te vragen.

Een doeltreffende reiniger en ontkalker vanwege dit verminderen van ernstige kalkaanslag en lichaamsvet. Een combinatie betreffende geconcentreerde detergenten en zuren in ons geurloze, dikvloeibare formule.

Direct advies Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen u alles vertellen over het collectie, prijzen, levertijden en een opties teneinde monsters op te vragen.

Verminderd efficiã«nt kalkaanslag en cementsluier, buitengewoon bestemd vanwege het periodiek reinigen over sanitair.

We lopen gaarne voorop waar dit gaat teneinde vernieuwing en verbetering. Betreffende een ander elan en de bries volop in een zeilen hoort tevens ons nieuwe webwinkel. Onze andere site kan zijn overzichtelijker geworden en ...

Verminderd effectief kalkaanslag en cementsluier, uitermate bestemd wegens het periodiek reinigen met sanitair.

De temperatuurwijzer draagt ook bij aan optimale reinigingsresultaten. Het toestel is uiterst veelzijdig en maakt opgeruimd zonder chemicaliën te gebruiken. In het uitgebreide uitrustingspakket zijn 2 vloermondstukken (vanwege schurend en hygiënisch reinigen) inbegrepen, evenals een geïntegreerd opbergvak vanwege accessoires, een geïntegreerde kabelhaak en een buishouder voor ruimtebesparende opberging.

Direct advies Aarzel ook niet teneinde contact met ons op te nemen. We mogen u dan ook alles vertellen over dit collectie, prijzen, levertijden en een mogelijkheden om monsters op te vragen.

Iedere keer ingeval allereerste op de hoogte over nieuwe middelen, aanbiedingen en verdere! Schrijf je nu in wegens de nieuwsbrief!

Een nieuwe Slim Jim met luchtsleuven zorgt een efficientere afvalinzameling; bespaar tijd, reduceer inspanningen en verlaag de arbeidskosten. Tal aangaande innovatieve oplossingen verwerkt in één middel!

Groveko levert kwalitatief hoogwaardige, sanitairreinigers en hulpmaterialen voor click here een optimale sanitairreiniging. Vanwege organisaties welke vanuit een MVO gedachten handelen is er ook de afwisseling uit ons volledige lijn EU Eco label gecertificeerde producten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *